Start project

Oktober 2016

Renovatie

Nov – dec – jan 2016/17

Oplevering

Februari 2017

Van Loosstraat

Prachtig gerenoveerd tussen herenhuis met 5 slaapkamers gelegen in het gewilde “ Duinoord”. Centrale ligging nabij de uitvalswegen op fietsafstand van het centrum, de winkelstraten Frederik Hendriklaan, Reinkenstraat en het strand!

De woning wordt volledig gerenoveerd, veel originele details blijven behouden. Mooie stalen deuren geven toegang tot de woon/eetkamer met open haard, prachtige open keuken die van alle comfort is voorzien. Dubbele openslaande deuren naar het terras en de zonnige achtertuin. Vanuit de gang is er toegang tot de kelder.

De eerste etage beschikt over 2 ruime slaapkamers ieder met een eigen badkamer en inloopkast. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt tevens over een Frans balkon over de gehele breedte. De tweede etage beschikt over 2 ruime slaapkamers met tussenliggende badkamer en een kamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde een ruime waskamer met aansluiting voor de wasmachine en droger. Zeer ruim zonneterras ( 12m2). Kortom een heerlijke gezinswoning van alle comfort voorzien. Zeker een bezichtiging waard!

Van Lumeystraat

Begane grond

Eerste etage

Tweede etage

MAAK DIT UW PROJECT OP MAAT


Dit huis is beschikbaar als project op maat. Kies uw eigen vloer, wandkleur, keuken, badkamers en meer en maak dit het huis van uw dromen. Lees meer over Projecten op Maat of neem direct contact met ons op.

NEEM DIRECT CONTACT OP


Wilt u meer informatie over deze volledig gerenoveerde woning of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via:
t: +31 (0)70 744 8232 of info@rhodium.nl.