Gerenoveerde woningen Den Haag

Rhodium Real Estate
Bekijk ons aanbod

Gerenoveerde woningen in Den Haag

Rhodium Real Estate
Bekijk ons aanbod

Heerlijk thuiskomen in uw gerenoveerde koopwoning

U bent zich aan het oriënteren op het vinden van een ruime woning die u direct kunt betrekken? Het liefst in de historische wijken van Den Haag? Een woning waar u de komende jaren helemaal niets aan hoeft te doen? Via Rhodium Real Estate vindt u subliem gerenoveerde woningen uit de 19e en 20e eeuw. Met hoge plafonds, grote ramen, een parketvloer en een heerlijke tuin of terras.

In onze visie komt een oud pand pas écht goed tot zijn recht als het zowel van binnen als van buiten met zorg en precisie is gerenoveerd. Daarom laten wij diverse originele details intact, zoals de glas-in-lood ramen, schouwen en paneeldeuren. Ons gebruik van hoogwaardige materialen laten het karakter van de woning spreken en halen veel licht en ruimte naar voren, waarbij de oude stijl intact blijft.

Uw partner in gerenoveerde woningen

Subliem renoveren brengt stijl en karakter naar voren

Goed renoveren heeft vakmanschap en geduld nodig. Geen snelle verbouwing die mooi ‘oogt’, maar geen kwaliteit heeft. Bij Rhodium Real Estate gaat renoveren over het ontdekken van details, het volgen van de lijnen in de woning en het laten ontstaan van nieuwe ruimtes, die bij de wensen van deze tijd passen. Onze voorliefde voor architectuur, design en historie zit in onze aanpak besloten. Bij elke renovatie beseffen wij steeds wat voor schoonheid er al in de Haagse historische panden zit.

Wij leren van elk pand dat we renoveren hoe we het eigen karakter het beste kunnen behouden, terwijl het geheel toch als nieuw aanvoelt. Alles is duurzaam uitgevoerd en de materialen blijven mooi. Uw huis heeft een prachtig opgeknapte gevel, een ruime opgang, goed aangesloten elektra, strakke muren, de nieuwste generatie CV, een fijne buitenruimte, dubbelglas, isolatie in de buitenwanden, een moderne keuken, sfeervolle verlichting, een luxe badkamer, kozijnen van hoogwaardige kwaliteit en – indien mogelijk – een fraaie uitbouw.

Wonen in een groene wijk met de gezelligheid van de stad dichtbij

Rhodium Real Estate staat in Den Haag bekend als curator van 19e en 20e eeuwse ‘pareltjes’ op A-locaties. Al onze woningen liggen ideaal ten opzichte van winkels, culturele voorzieningen, horeca, parken, diverse uitvalswegen en openbaar vervoer-voorzieningen. Ons uitgangspunt is alleen woningen aan te bieden in mooie en gewilde buurten. U woont in een heerlijke buurt die u zich snel ‘eigen’ kunt maken. Graag nemen we u mee langs een aantal gerenoveerde panden om de buurt en de woning te ervaren!

Uw aanvraag voor een bezichtiging

Wilt u als eerste op de hoogte zijn als er iets vrij komt? Waar bent u naar op zoek? Om de gerenoveerde woningen van Rhodium Real Estate te ervaren, nodigen we u graag uit om een aantal panden te bezichtigen. We leiden u graag rond in de mooiste wijken van Den Haag!

Liever direct telefonisch contact?

Bel ons op: 070-7448232