Klaar om te wonen Den Haag

Rhodium Real Estate
Bekijk ons aanbod

Klaar om te wonen Den Haag

Rhodium Real Estate
Bekijk ons aanbod

‘Klaar om te wonen’ in Den Haag Centrum

Een prachtig huis betrekken dat voldoet aan al uw woonwensen? Via Rhodium Real Estate kunt u direct bij oplevering wonen!

Uw gerenoveerde woning bevindt zich in een mooie en gewilde buurt in Den Haag. Met veel licht, ruimte en een eigen karakter, dankzij hoge plafonds, grote ramen, een parketvloer en originele details uit de 19e en 20e eeuw.

Vol in het zicht vindt u glas-in-lood ramen, fraaie ornamenten en elegante paneeldeuren. Uw woning heeft bovendien een heerlijke tuin of terras, en wordt helemaal kant en klaar opgeleverd. U hoeft alleen na te denken over de inrichting in uw eigen stijl.

We hebben goed nagedacht over optimaal woongenot, zodat u er direct klaar bent om er te gaan wonen.

Uw partner in luxe turn key woningen

Ruim wonen en genieten van de elegantie van een historisch pand

Renoveren gaat over de tijd nemen en aandacht schenken aan details en kwaliteit. Op die manier maakt Rhodium Real Estate veel Haagse panden én Den Haag in alle opzichten een beetje mooier. We behouden de elegantie van de 19e en 20e eeuwse stijl, terwijl we moderne woonwensen integreren. Uw woning heeft een compleet opgeknapte gevel, een eigen tuin of terras, een ruime opgang, goed aangesloten elektra, strakke muren, de nieuwste generatie CV, dubbelglas, isolatie in de buitenwanden, een luxe keuken voorzien van nieuwe apparatuur, een luxe badkamer, sfeervolle verlichting, kozijnen van hoogwaardige kwaliteit, goede isolatie en – indien mogelijk – een fraaie uitbouw. Alles voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van energiegebruik en belasting van het milieu.

Wonen in een gewilde buurt met veel groen

Klaar om te wonen betekent direct wonen in een heerlijk huis. Al onze woningen bevinden zich in de historische wijken van Den Haag. Rhodium Real Estate staat bekend als curator van dit soort A-locatie ‘pareltjes’. De levendige sfeer van cultuur, horeca en winkels in de buurt, maakt dat onze locaties bijzonder geliefd zijn. Op loopafstand kunt u altijd een hapje eten of een goed glas wijn drinken. Thuis en in de wijk is het wat rustiger door de aanwezigheid van groen. Graag leiden we u rond langs onze gerenoveerde panden, zodat u onze aanpak kunt ervaren.

Uw aanvraag voor een bezichtiging

Nieuwsgierig welke woningen beschikbaar zijn om direct te betrekken? Rhodium Real Estate heeft regelmatig een nieuw aanbod van gerenoveerde woningen. Laat ons weten waar u naar op zoek bent. Graag leiden we u rond in de mooiste wijken van Den Haag!

 

Liever direct telefonisch contact?

Bel ons op: 070-7448232