HEDENDAAGSE LUXE IN HISTORISCHE PANDEN

Rhodium Real Estate is als bedrijf ontstaan vanuit onze passie voor architectuur, historische stadspanden en stijlvol wonen. Ieder woon- en stedelijk transformatie-project of gerenoveerd (kantoor)pand van Rhodium Real Estate bouwt mee aan een stad waar mensen graag wonen en verblijven.

Door onze jarenlange ervaring met de renovatie van bijzondere Haagsche stadspanden uit de 19e en 20e, beheersen we het aan- en verkoop-proces tot in de finesses. Inmiddels is onze kennis zeer breed: van de herbestemming van diverse leegstaande (kantoor)gebouwen tot de lancering van grote nieuwbouwprojecten.

OVER RHODIUM REAL ESTATE – WONINGEN VOOR HET LEVEN

Projecten van Rhodium Real Estate zijn gemaakt voor het leven. Echt duurzaam, maar dan op de Rhodium-manier: van hoogstaande kwaliteit en voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort, zonder het authentieke karakter van het pand uit het oog te verliezen.

HET TEAM VAN VAKKUNDIGE SPECIALISTEN

Karim Homam

Karim Homam

Founder

Als vastgoedondernemer staat Karim aan het roer van diverse vastgoedondernemingen. Met Rhodium Real Estate richt hij zich op de ontwikkeling en verkoop van exclusieve woningen, commercieel vastgoed en transformatieprojecten in Den Haag en omstreken.
Monique Hos

Monique Hos

Officemanager

Monique is, als officemanager van Rhodium, de steun en toeverlaat van het bedrijf. Zij is verantwoordelijk voor verschillende taken omtrent de renovatie- en transformatieprojecten van Rhodium, waaronder: projectmanagement, organisatorische zaken, secretariële zaken en het beheren van administratieve werkzaamheden.

Rhodium Real Estate

Denneweg 180
2514 CM
Den Haag
070 744 8232

UNIEKE WONINGEN IN DEN HAAG

De aandacht die wij in het behouden van authentieke details en het historische karakter stoppen, zie je terug in al onze projecten. Je kunt Rhodium-projecten herkennen aan de beste materialen, de hoogwaardige afwerkingen en de innovatieve aanpak.

Bij alles wat we doen, zijn we gericht op een efficiënt en slim proces, zodat klanten (particulieren, Gemeente en andere ontwikkelaars) precies weten waar ze aan toe zijn. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk en vergaande know-how inzake renovaties.

Rhodium is een merk waarop u kunt bouwen.

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Rhodium Real Estate heeft een missie om aan de stad een dusdanige woon- en omgevingskwaliteit toe te voegen, zodat deze een positieve impuls aan zowel de gebruikers als de omgeving kan geven. Als bedrijf, middenin Den Haag, willen we zoveel mogelijk mensen laten ervaren, hoe deze complete woonervaring kan zijn.

Graag nemen we u mee op een tour door Den Haag, langs onze gerenoveerde panden en huidige transformatieprojecten. Dan kunt u zelf de perfecte balans tussen het authentieke karakter en de hedendaagse luxe van onze panden ervaren.

Klik op de knop hieronder als u meer wilt leren over Rhodium Real Estate en de transformatieprojecten.