Laan Copes van Cattenburch – I

EIGENSCHAPPEN

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Buitenruimte oppervlak: ca. 24 m²
Tuin oppervlak: ca. 205 m²
Woonoppervlak: ca. 212 m²
Prijs:  € 1.095.000 k.k.

Aan een vooraanstaande laan tussen Den Haag en Scheveningen ligt dit recent gerenoveerde herenhuis met stadstuin en patio. Originele nog aanwezige elementen zorgen voor de typische Haagse touch. De strakke, moderne en hoogwaardige afwerking voorziet in eigentijds comfort.

De woonvertrekken bevinden zich op de eerste etage, waar het daglicht ruim spel heeft. Het luxe keukenconcept vormt een spannend contrast met de authentieke schouw. Vanaf de royale buitenruimte aan de achterzijde heeft u mooi zicht op de stadstuin. De tuin is toegankelijk via de begane grond waar, heel verrassend, ook drie slaapkamers zijn. Elk met een eigen ultramoderne badkamer. Uniek: Vanuit het bad heeft u, via de ‘stalen wand’, vrij uitzicht op de beschutte patio.

Gelegen in de populaire Archipel. Dichtbij de Scheveningse Bosjes. Op loopafstand van de gezellige Bankastraat en stijlvolle Frederikstraat met vers-speciaalzaken en eigentijdse winkels. Vlakbij tram- en bushaltes en de uitvalswegen naar de grote steden.

Rhodium

Start project

December 2016

Renovatie

Januari – Maart 2017

Oplevering

Augustus 2017

Klik op een foto hieronder om te vergroten
en voor meer foto’s

Over het pand en de wijk

Het gehele pand wordt perfect gerenoveerd, waarbij er originele stijlelementen uit de 19de eeuw zullen worden behouden, zoals de plafonds met ornamenten en lijstwerk en de originele schouwen. Om optimaal uitzicht over de binnentuin te bieden, bevinden de leefruimtes zich op de eerste verdieping en de slaapkamers op de begane grond. De indeling is als volgt: op de begane grond, aan de overloop, bevinden zich drie slaapkamers (waarvan één met walk-in-closet), twee luxe badkamers en sanitaire voorzieningen. De eerste etage bereikt u via een houten trap waar het vele daglicht en de enorme hoeveelheid leefruimte – verdeeld over de living met een zitruimte en suite – u direct zullen opvallen. Aan de voorkant van het pand vindt u een luxe woonkeuken.

Deze ruime woningen liggen gunstig ten opzichte van het centrum van Den Haag en Buurtschap 2005 (bij de Denneweg) met exclusieve winkels, gezellige restaurantjes en cafés. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed: Den Haag Centraal is in korte tijd via tram 9 te bereiken. Vanuit de woning loopt u bovendien in 10 minuten naar het Scheveningse Bosje of in 15 minuten naar het historische Voorhout. Verder is de locatie ideaal gesitueerd ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Rotterdam.

Woning

HEEFT U INTERESSE OF WILT U EEN BEZICHTIGING INPLANNEN
NEEM DIRECT CONTACT OP


Wilt u meer informatie over deze volledig gerenoveerde woning of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via:
t: +31 (0)70 744 8232 of info@rhodium.nl.