Nicolaistraat

EIGENSCHAPPEN

Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Toilet: 4

Vraagprijs:  € 995.000 k.k.
Totaal oppervlak: ca. 230 m²

Het beste van twee werelden. De allure van toen en het comfort van nu. Dit stijlvolle herenhuis is gebouwd rond 1900, maar wordt in 2017 geheel gerenoveerd en volgens de laatste wensen en eisen, opgeleverd. Het royale (familie)huis ligt in de zeer gewilde wijk Duinoord en heeft maar liefst zes slaapkamers en een stadstuin.

Via het nostalgische tuinpad en de klassieke vestibule komt u in de hal met entree tot de woonkamer. De hoge plafonds creëren een rijk gevoel. De hoogwaardige afwerking voorziet in een luxe uitstraling en de authentieke schouw brengt warmte en sfeer. De keuken, voorzien van alle denkbare luxe grenst aan de lommerrijke tuin. De openslaande deuren geven al vroeg in het voorjaar een zomers gevoel.

Het ruimtelijke effect van hoge plafonds is ook voelbaar op de eerste verdieping. Daar bevinden zich twee royale slaapkamers, beide met eigen badkamer. De kamer aan de voorzijde heeft een sierlijk, Frans aandoend balkon. De slaapkamer aan de tuinzijde beschikt over een extra ruime badkamer, en een luxe walk-in-closet. De tweede verdieping biedt plaats aan nog eens drie slaapkamers en toegang tot een ruim balkon met tuinzicht.

De ruimschoots aanwezige torentjes, erkers en trapgevels in de wijk Duinoord zijn te danken aan een architectuurwedstrijd rond 1900. Architecten werden uitgedaagd om een zo speels en gevarieerd mogelijke wijk te bouwen. En dat is gelukt. Nog altijd is het een romantische omgeving met kostbare huizen en monumentale bomen. Verder is Duinoord een kindvriendelijke wijk en aantrekkelijk gelegen t.o.v. strand, zee, centrum, groen, scholen, populaire winkelstraten en uitvalswegen.

Nicolaistraat

Start project

Maart 2017

Renovatie

April tot en met juli 2017

Oplevering

Augustus 2017

Klik op een foto hieronder om te vergroten
en voor meer foto’s

Begane grond

Eerste etage

Tweede etage

HEEFT U INTERESSE OF WILT U EEN BEZICHTIGING INPLANNEN
NEEM DIRECT CONTACT OP


Wilt u meer informatie over deze volledig gerenoveerde woning of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via:
t: +31 (0)70 744 8232 of info@rhodium.nl.