Nieuwe Schoolstraat

In de Nieuwe Schoolstraat, in het geliefde historische centrum van Den Haag, wordt een voormalig koetshuis naar een 2 laags luxueuze loftwoning van 512 m² woonoppervlak, gerenoveerd. De loftwoning heeft een zonnige stadstuin pal op het Zuidwesten en bevindt zich vlakbij de bruisende Denneweg, een eigentijdse straat met mooie restaurants en exclusieve winkels. Ook ligt het statige Lange Voorhout, het Korte Voorhout en het Binnenhof dichtbij. Uniek is dat de woning op twee manieren te bereikbaar is: via de eigen ingang aan de rustige Nieuwe Schoolstraat en via de toegangspoort op de Denneweg, voor de bewoners langs 10 hofwoningen ter hoogte van de Spekstraat.

De restauratie wordt met kwalitatief hoogstaande materialen uitgevoerd en dankzij de details zal de woning haar historische charme behouden. De loftwoning zal na renovatie over drie slaapkamers, twee badkamers en een luxe woonkeuken beschikken. Kenmerkend hierbij is de riante, zeer hoge, centrale leefruimte van 100 m² met daaraan grenzend een open woonkeuken en twee zitkamers, waarvan één zeer geschikt als kantoorruimte is. Via de trap komt u vervolgens op de eerste verdieping met drie grote slaapkamers (waarvan twee inclusief walk-in-closet) en twee luxe badkamers.

Indrukwekkend aan de woning zijn de hoge plafonds, het vele glas en het “atrium”-gevoel, met mooie zichtlijnen naar alle ruimtes. Ook het hoge dak met balkenconstructie, het vele daglicht door de lichtkoepels, de interne loopbrug en de geweldige hoeveelheid leefruimte, zullen dit voormalige koetshuis tot een unieke woning maken. Daarbij vormt uw eigen beschutte stadstuin op de begane grond een mooi verlengstuk van de woning.

De woning is gelegen in een rustig stukje van het oude Den Haag, tussen de Kazernestraat en de Mauritskade, om de hoek van de Denneweg en het Lange Voorhout. Op loopafstand bevindt zich een keur aan exclusieve winkels, cafés, galeries, musea en restaurants. Ook Theater Pepijn, de Koninklijke Schouwburg, theater Diligentia en het Spui zijn te voet bereikbaar. Verder is de woning ideaal gesitueerd ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Rotterdam en ligt het dichtbij diverse openbaar vervoersvoorzieningen. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe schoolstraat 

Nieuwe Schoolstraat

Klik op een foto hieronder om te vergroten
en voor meer foto’s

Begane grond

Eerste etage

HEEFT U INTERESSE OF WILT U EEN BEZICHTIGING INPLANNEN
NEEM DIRECT CONTACT OP


Wilt u meer informatie over deze volledig gerenoveerde woning of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via:
t: +31 (0)70 744 8232 of info@rhodium.nl.