Van Loostraat

EIGENSCHAPPEN

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Totaal oppervlak: 180 m²
Prijs: € 695.000 k.k.

Wonen in het geliefde Statenkwartier, in de luwte van levendige winkelstraten als de Aert van der Goesstraat en de ‘Fred’. Deze volledig gerenoveerde, brede, typisch Haagse bovenwoning valt op door de rijke voorgevel en is verdeeld over drie woonlagen.

De living op de eerste verdieping strekt zich uit over de gehele breedte van het pand. De sierlijke erkers en royale raampartijen zorgen voor een zee van licht. De twee authentieke schouwen geven een klassiek accent. De luxe, strak afgewerkte open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur. De ruime slaapvertrekken op de tweede verdieping hebben openslaande deuren naar de twee elegante balkons aan de voorgevel. Er is een apart toilet en een moderne badkamer met bad en inloopdouches. Op de derde verdieping zijn twee slaapkamers onderling verbonden door een badkamer. Op de overloop bevindt zich de meterkast en het derde toilet.

Van Loostraat 25

Start project

April 2017

Renovatie

Mei 2017 – Augustus 2017

Oplevering

September 2017

Klik op een foto hieronder om te vergroten
en voor meer foto’s

Wijk en omgeving

Het Statenkwartier ligt tussen Scheveningen en hartje Den Haag. Midden tussen het groen van Park Sorghvliet en de Bosjes van Poot. Dichtbij musea, de Scheveningse haven en een leuk speeltuintje op het Frederik Hendrikplein. Basis-, middelbare en internationale scholen liggen op korte afstand, net als de haltes voor het openbaar vervoer De winkelstraten in de omgeving zijn gewild vanwege de vele speciaalzaken, hippe foodbars, terrassen en de typisch Haagse sfeer.

Woning

Begane grond

Eerste etage

Tweede etage

Derde etage

HEEFT U INTERESSE OF WILT U EEN BEZICHTIGING INPLANNEN
NEEM DIRECT CONTACT OP


Wilt u meer informatie over deze volledig gerenoveerde woning of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via:
t: +31 (0)70 744 8232 of info@rhodium.nl.

    <!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->