Van Lumeystraat

EIGENSCHAPPEN

Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
WC: 1
Totaal oppervlak: ca. 145 m²
Prijs:  € 545.000 k.k.
Zonnig dubbel bovenhuis van ca. 145 m2 luxueus gerenoveerd. Mooi gelegen in een rustige straat in het Geuzen/Statenkwartier, nabij de populaire winkelstraat de Frederik Hendriklaan en op 10 minuten loopafstand van de zee, het strand en de duinen.Het appartement heeft twee verdiepingen en beschikt over een klassieke woon/eetkamer en suite, een badkamer met dubbele douche en bad, drie slaapkamers en een studeerkamer.
De woning wordt in perfecte staat opgeleverd waarbij veel originele details zullen worden behouden, waaronder de paneeldeuren, de originele marmeren schouwen en de schuifseparatie. De indeling is als volgt: op de eerste etage bevindt zich aan de voorzijde een royale woonkamer met openhaard en aan de achterzijde een woonkeuken met een ruime eetkamer. Via de trap komt u op de tweede etage met twee grote slaapkamers, een luxe badkamer met bad en een aparte wc. De gehele woning is voorzien van een houten vloer. Er is ook een kamer beschikbaar voor een kantoor/studeerkamer of een walk-in-closet. Gelegen aan de rand van Den Haag, met de zee vlakbij, is dit de buurt waar u veel authentieke winkels, smaakvolle restaurants, zonnige pleinen en prachtige Jugendstilpanden vindt. Deze woning ligt op slechts enkele minuten loopafstand van één van de mooiste winkelstraten van Den Haag, de Frederik Hendriklaan, in de volksmond ook wel De ‘Fred’ genoemd. Ook is er veel groen in de buurt, met op 10 minuten loopafstand het openbare natuurgebied Bosjes van Poot en op 15 minuten loopafstand het prachtige Park Sorghvliet. In het Geuzen/Statenkwartier vindt u ook het Museon, Omniversum en het Fotomuseum Den Haag. Tot slot ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse voorzieningen zoals het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Van Lumeystraat

Start project

Oktober 2016

Renovatie

Nov – dec – jan 2016/17

Oplevering

Februari 2017

Begane grond

Eerste etage

Tweede etage

HEEFT U INTERESSE OF WILT U EEN BEZICHTIGING INPLANNEN
NEEM DIRECT CONTACT OP


Wilt u meer informatie over deze volledig gerenoveerde woning of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via:
t: +31 (0)70 744 8232 of info@rhodium.nl.