Weissenbruchstraat

EIGENSCHAPPEN

Slaapkamers: 2
Badkamer: 1 Toilet:
Totaal oppervlak: ca. 95m²
Prijs:  € 395.000 k.k.
Middenin de groene en historische wijk Benoordenhout, vlakbij het Haagse Bos, ligt de Weissenbruchstraat. In deze straat, in een zeer gewilde buurt om de hoek van de chique winkelstraat De Van Hoytemastraat, wordt een parterre van 95m² gerenoveerd. Deze parterre bestaat uit een royale benedenverdieping, twee slaapkamers op de bovenverdieping en een heerlijke stadstuin op het noorden, met een achterom. Kenmerkend voor deze woning is de mooie lange entree hal met zwarte stalen deuren, de hoge plafonds, de badkamer op de begane grond met zicht op de stadstuin en de twee slaap/werk-kamers met veel privacy op de bovenverdieping.
De woning wordt zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat gerestaureerd en zal dankzij de hoogstaande gebruikte materialen in perfecte staat zijn. De vele zijramen geven een prettige en lichte woonbeleving en de patio kan als verlengstuk van de woning gezien worden. De indeling is als volgt: op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde een royale open woonkeuken met daaraan grenzend de ruime zitkamer. Aan de achterzijde treft u een intieme zitruimte aan met uitzicht op de patio, met daarnaast de luxe badkamer met ligbad en aparte wc. De twee overige kamers – in te delen als slaapkamer en studeerkamer of anderszins – bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Het Benoordenhout kenmerkt zich door chique herenhuizen, veel groen, mooie speciaalzaken en smaakvolle restaurants. De woning ligt op loopafstand van het bijzondere winkelgebied van de wijk, de aaneengesloten Van Hoytemastraat, Breitnerlaan, Johannes Bildersstraat, Paul Gabriëlstraat en Wassenaarseweg. De Van Weissenbruchstraat is door de centrale ligging bij grote uitvalswegen goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Ook het historische centrum van Den Haag met haar theaters, restaurants en culturele bezienswaardigheden ligt op slechts 15 minuten loopafstand.

Weissenbruchstraat

Start project

September 2016

Renovatie

Okt/ nov/ dec 2016

Oplevering

Januari 2017

Begane grond
Eerste etage
Tweede etage

HEEFT U INTERESSE OF WILT U EEN BEZICHTIGING INPLANNEN
NEEM DIRECT CONTACT OP


Wilt u meer informatie over deze volledig gerenoveerde woning of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via:
t: +31 (0)70 744 8232 of info@rhodium.nl.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]