Transformatieprojecten

Werken aan de toekomst van Den Haag en omstreken

Transformatie-projecten

Werken aan de toekomst van Den Haag en omstreken

ONDERSCHEIDENDE STEDELIJKE WOON(WERK)OMGEVINGEN

Wonen in transformatieprojecten is geliefd, maar hoe breng je een toekomstbestendig, succesvol transformatieproces op gang? Hoe kan je van binnenuit én in de omgeving kwaliteit toevoegen? Hoe laat je een onderscheidende, stedelijke woon(werk)omgeving ontstaan? Rhodium Real Estate benadert elke transformatie integraal en ontwikkelt strategieën om een pand, een omgeving, een doelgroep en een woon/communicatie-concept perfect op elkaar af te stemmen. Zo ontstaan bijzondere plekken met alle woonkwaliteiten en eisen van nu, in een, indien nodig, aangepast straatbeeld.

LEVENDIGE EN ECONOMISCH STERKE DOELGROEPEN KIEZEN VOOR EIGENHEID

Rhodium Real Estate behoort tot de top van de Haagse ontwikkelaars. Onze kernactiviteiten zijn gericht op ontwikkeling en verkoop van woningen, commercieel vastgoed en transformatieprojecten in Den Haag en omstreken. Wat wij neerzetten voor uiteenlopende doelgroepen is van hoge kwaliteit. Wij kennen de (woon)behoeftes, stijl en benaderingswijze van de high-end doelgroepen, maar staan als jong bedrijf ook middenin de belevingswereld van young urban professionals, studenten en stedelijke gezinnen. Levendige en economisch sterke doelgroepen, die voor originaliteit en eigenheid kiezen. Wij gaan graag met u in gesprek om voor deze doelgroepen nieuwe woonconcepten te ontwikkelen.

RHODIUM REAL ESTATE STAAT VOOR KENNIS VAN TRANSFORMATIE EN NIEUWE WOONCONCEPTEN

Rhodium Real Estate heeft een missie om aan de stad een dusdanige woon- en omgevingskwaliteit toe te voegen, dat deze een positieve impuls aan zowel de gebruikers als de omgeving kan geven. Van aankoop tot verkoop en alles daar tussen; wij ontwikkelen doelgroepgericht, beschikken over een sterk netwerk, ontwerpen met kwaliteitsmaterialen, kennen de stedelijke dynamiek en denken conceptmatig (woonconcepten en merk- en marketingstrategieën). Graag nemen we u mee op een tour door Den Haag, langs al onze gerenoveerde panden en huidige transformatieprojecten.

Wij horen graag wat u met ons wilt ontwikkelen!

Van een ontoegankelijk ‘dicht’ kantoorpand naar een inspirerende woonomgeving?

Herbestemming van stedelijke objecten en terreinen naar aansprekende woonconcepten?

Liever direct telefonisch contact?

Bel ons op: 070-7448232