Turnkey woning Den Haag

Rhodium Real Estate
Over turn-key woningen in Den Haag

Turnkey woning Den Haag

Rhodium Real Estate
Over turn-key woningen in Den Haag

Een Turnkey woning via Rhodium Real Estate staat voor heerlijk wonen

Dit verhaal begint bij uw woonwensen en het gemak waarmee u direct een mooie woning kunt betrekken. Via Rhodium vindt u in de mooiste wijken van Den Haag een prachtig, gerenoveerde woning uit de 19e eeuw of 20e eeuw met het karakter van een oud, historisch pand. Met veel licht, ruimte, een eigen buitenruimte, hoge plafonds, een parketvloer en veelal glas-in-lood ramen en authentieke ornamenten.

Wij gaan op een uiterst zorgvuldige manier te werk, zodat u de komende jaren niets hoeft aan te passen of te verbouwen. Met een Turnkey woning gerealiseerd door Rhodium Real Estate krijgt u méér dan alleen een woning: u geniet van een zorgeloze prachtplek waar u elke dag heerlijk thuis komt.

Uw partner in luxe turn key woningen

Rhodium Real Estate renoveert met stijl en precisie

Van elk pand in Den Haag dat wij hebben gerenoveerd, hebben wij geleerd hoe mooie materialen het karakter van de woning nóg meer tot uitdrukking brengen. Onze zoektocht naar de ultieme woonbeleving bracht ons steeds terug naar tijdloze principes, naar de basis, naar de schoonheid voor details. Dit heeft niets te maken met trends en een snelle opknapbeurt die mooi oogt, maar aan de ‘achterkant’ weinig kwaliteit heeft. Wij geloven dat hoogwaardig renoveren de hele omgeving ten goede komt.

Denk aan een prachtig opgeknapte gevel, een eigen tuin of terras, een ruime opgang, goed aangesloten elektra, strakke muren, de nieuwste generatie CV, een perfecte isolatie door, onder andere, dubbelglas en de juiste isolatie in de buitenwanden, een moderne keuken die heerlijk werkt, een luxe badkamer, sfeervolle verlichting, kozijnen van hoogwaardige kwaliteit, goede isolatie en – indien mogelijk – een fraaie uitbouw. Turnkey betekent bij Rhodium Real Estate écht direct klaar om  te wonen.

U woont op de meest bijzondere locaties van historisch Den Haag

Den Haag kent vele bijzondere en verborgen locaties. Rhodium Real Estate staat bekend als curator van Haagse 19e en 20e eeuwse ‘pareltjes’ op A-locaties. We hebben onze eigen vorm en aanpak ontwikkeld, waardoor een Rhodium-woning altijd ideaal ten opzichte van winkels, cultuur, horeca en groen in de buurt ligt.

Naast het gemak van direct wonen in een Turnkey woning, bevindt u zich ook op de meest bijzondere locaties van historisch Den Haag! Graag leiden we u rond langs onze gerenoveerde panden.

Uw aanvraag voor een bezichtiging

Rhodium Real Estate heeft regelmatig een nieuw aanbod van gerenoveerde Turnkey woningen. Wilt u als eerste weten welke woning vrij komt? Laat ons weten waar u naar op zoek bent, we leiden u graag rond in Den Haag!

Liever direct telefonisch contact?

Bel ons op: 0707448232